Šumavské vodovody a kanalizace a.s.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

PROCHÁZKOVA - ODSTÁVKA VODY 11.VII. - 5.VIII.

Email Tisk

Oznamujeme Vám, že  od  11.VII.2016 bude v ulici  Procházkova (mezi ulicemi Gorkého a Palackého) probíhat rekonstrukce vodovodního řadu.  Výměna řadu a ovládání vodovodních přípojek bude probíhat v stávající trase za plné uzavírky místní komunikace s tím, že přístup motorových vozidlem k nemovitostem bude omezen v pracovní době od 6:00 do 15:45.

Dále Vás žádáme o pochopení a přizpůsobení se této situaci a neparkování vozidel v ulici po dobu rekonstrukce. Zároveň  přijměte omluvu za hluk a prašnost po dobu  stavby.  Během výměny ovládání v denním čase, bude zastavena dodávka studené vody v ulici (o konkrétní uzávěrce bude vždy včas informováni naším pracovníkem).   Žádáme Vás  abyste se   na  výše uvedenou  dobu   předzásobili pitnou vodou a provedli potřebná opatření k zamezení případných škod na zařízení a majetku.

 

Po obnovení dodávky pitné vody bude provedeno odkalení vodovodního řadu, při kterém může dojít k zakalení dodávané vody a kolísání tlaku ve Vaší nemovitosti. Při přetrvávání stavu prosím kontaktujte níže uvedené telefonní čísla.

Termín  zahájení  :   11.7.2016

Termín ukončení  :  5.8.2016

Omlouváme se Vám za vzniklou situaci a naší snahou bude obnovit dodávku pitné vody co nejdříve.

Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na tel č. 376356260, mimo pracovní dobu 376310021.

 

Děkujeme za pochopení.